Diari del Greg

DIARI DEL GREG 1 - UN PRINGAT TOTAL

 

JEFF KINNEY

 

Un dia seré famós, però ara, de moment, m’he quedat encallat en una classe de secundària amb un grup d’idiotes. Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l’institut, on els xavalets que encara no han fet l’estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s’afaiten dues vegades al dia. 

 

Idioma: Català

14,95 €

 • disponible
 • Tiempo de envío 2 - 3 días laborables1

DIARI DEL GREG 2 - EL RODRICK MANA

"Una novel·la per partir-se de riure"Publishers Weekly
Facis el que facis, no preguntis al Greg Heffley què va fer durant les vacances d'estiu, perquè d'això no en vol parlar ni de conya.Tan bon punt comença el nou curs, el Greg només desitja oblidar els últims tres mesos... però sobretot un fet en particular.Per desgràcia seva, el seu germà gran, el Rodrick, ho sap tot sobre l'incident que el Greg vol mantenir en secret i l'utilitza per fer-li la punyeta. Però de vegades els secrets s'escampen... sobretot quan hi ha un diari pel mig.

Idioma: Català

14,95 €

 • disponible
 • Tiempo de envío 2 - 3 días laborables1

DIARI DEL GREG 3 - AIXÒ ÉS MASSA!

En Greg no deixarà mai de ser un pringat però fa falta que algú li expliqui al seu pare, en Frank Heffley. Aquest, està convençut que pot convertir el seu fill en un home dur i fort, i per això “l’allista” a tota mena d’esports varonils. Evidentment, en Greg facilment esquiva les intencions del seu pare per canviar-lo però quan l’amenaça amb enviar-lo a una acadèmia militar, en Greg s’adona que s’ha de posar en forma o esfumar-se.

14,95 €

 • disponible
 • Tiempo de envío 2 - 3 días laborables1

DIARI DEL GREG 4 - QUINA CALDA!

Contingut Han arribat les vacances d'estiu, el clima és genial, i tots els nens es diverteixen fora. Però, i en Greg Heffley? Doncs està dins de casa jugant a l’ordinador amb les persianes tancades. La seva mare ho intenta tot perquè surti de casa però no hi ha manera. El que en Greg pretén que sigui un estiu tancat a casa sense fer no brot es convertirà ben bé en tot el contrari.

14,95 €

 • disponible
 • Tiempo de envío 2 - 3 días laborables1

DIARI DEL GREG 8 - MALA SORT!

En Greg està de pega: en Rowley, el seu millor amic, l’ha deixat penjat i trobar nous amics a l’institut se li fa molt difícil. Decideix arriscar-se i deixar les decisions en mans de l’atzar. Però... podrà la roda de la fortuna canviar el destí d’en Greg o la seva vida sempre serà una història de contínua mala sort?

14,95 €

 • disponible
 • Tiempo de envío 2 - 3 días laborables1

DIARI DEL GREG 9 - RUTA INFERNAL

Un viatget amb la família pot ser una cosa la mar de divertida... si no ets de la família Heffley!
El viatge comença amb un munt de promeses, però de seguida es comencen a espatllar les coses. Els lavabos de les gasolineres, unes gavines boges, una competició de sabates pudents, un porc fugitiu: tot plegat no és el que el Greg definiria com“el viatge ideal”. Però fins i tot aquesta sèrie de desastres constitueixen una aventura que els Heffleys no oblidaran així com així.

14,95 €

 • agotado

DIARI DEL GREG 10 - VELLA ESCOLA

Humor, diversió i anècdotes per petar-se de riure! La vida era millor en els vells temps. N'esteu segurs?
Això és exactament el que es pregunta el Greg quan decideix oferir-se com a voluntari per a un experiment de desendollar-se i passar dels aparells electrònics. Però la veritat és que la vida moderna té els seus avantatges i el Greg no està fet per viure en un món antiquat. Mentre la tensió s'acumula a casa dels Heffley i a fora, serà capaç el Greg de trobar la manera de sobreviure?

14,95 €

 • disponible
 • Tiempo de envío 2 - 3 días laborables1

DIARI DEL GREG 11 - TOT O RES

El Greg mata les hores jugant a la consola de joc. La seva mare, farta que el seu fi ll no aixequi el cul del sofà, li diu que ha d?obrir nous horitzons i espavilar-se. Llavors en Greg troba una càmera de vídeo antiga al soterrani de casa seva i de sobte veu la llum: gravarà una pel·lícula de por amb els seu amic Rowley i així es faran rics i famosos!
Però... esteu segurs que és una bona idea? O és una nova fórmula per què en Greg es fiqui en més problemes?

Idioma: Català

14,95 €

 • disponible
 • Tiempo de envío 2 - 3 días laborables1